SOON BELLS


HEJ VÄNNER

Jag lyssnar på julmusik och myser i min gossiga mössa. Älskade jul, nu är du här. Nu ska jag sticka iväg till jobbet för att möta upp mina fina, därefter ska vi ta båten ut till Fjäderholmarna och gå på årets första julbord. Jag har bara ätit gröt idag så nu finns det plats för maaaassa god mat!

Här kommer det, årets första - GOD JUL!


PUERRRRTO RICO

Jag och min käre mor hade en helt fantastisk vecka på Gran Canaria. Sol, värme och svalkande bad. Drinkar och öl. Vi bodde högst upp och hade vacker havsutsikt. Sysselsättning: äta och ligga ned. Typ så. Riktig semester.

Om jag längtar tillbaka?


EN Ö I VÄRMEN

Om ca tre timmar ringer min väckarklocka. Då ska jag och mamma åka till Arlanda för att sedan sätta oss på ett flyg som ska ta oss till Gran Canaria. I en veckas tid ska vi lapa sol, bada i hav och pool, sippa drinkar och bara njuta av varandras sällskap i Puerto Rico. Det här ska bli så jävla skönt. Hej på ett tag!

 

 


HOCKEY

Igår var jag och Jennie på hockey. DIF-AIK i ett fullsatt Globen. Vi hejade såklart på AIK som vann med 5-2. Det blev en rolig kväll med middag, ölhävning och hejarramsor.

 

 


VASSA

I måndags var jag fortfarande trött från lördagen. Men jag hade en mycket fin dag på jobbet. När jag slutade vid sex traskade vi ned till Vassa Eggen där vi drack vin och åt en helt fantastiskt middag. Det var världens snällaste CK som bjöd oss Detailstjejer på denna underbara afton. Det blev många timmar av skratt och tjatter i härligt sällskap. Och jag kan verkligen inte understryka nog hur god maten var.
Igår var jag ledig, idag likaså. Välbehövliga dagar där jag har sovit ca 12 timmar per natt, tränat, fått en hel del måsten gjorda, fikat med bästa Cam och så vidare. Nu packar jag väskan för att bege mig över till Jen på myskväll. Middag, film och sleepover. En sådan där riktigt tjej-mys-bästis-kväll. Fint!

Från middagen i måndags.


RSS 2.0