SUMMER 2010 VIA BLACKBERRY

Tömde mobilen på bilder och hittade en massa skoj. Här kommer ett axplock av sommarens alla äventyr, kass kvalité men väldigt fina minnen.

Åh, sköna sommar, mitt hjärta är ditt.

GIRLS AND CAKE

Igår var jag toktrött. Det blev en lördagskväll hemma i lugnet. Lite överbliven tårta och Gossip Girl satt fint. Ett längre telefonsamtal med bästis som låg på stranden i Santa Monica var också fint.

Fredagen däremot var inte riktigt lika lugn. Vi började som sagt hemma hos moi med vin, skratt och tårta (som bästa Fellan överraskade oss med). När klockan började närma sig midnatt tog vi en bulle till Cafét där vi hängde i ett par timmar. Jag och Frida agerade vuxet och åkte hem därefter (vi skulle upp och jobba) medan de andra girlsen gick vidare en sväng. En bra och alldeles lagom fredagskväll!

 

 

 


FRIDAY

Fredagkväll! Har hällt upp kvällens första glas vitt (jag tjuvstartar lite tjejer) och taggar till min musik. Väntar på att flickorna ska droppa in. Vi ska dricka lite vin och tjattra hemma hos mig innan vi gör stan. Cafét är först ut denna fredag. Det blir en bra kväll, det här.

YSL via Jak & Jil

 


A HOME

På tal om Gynning. Jag kan gärna tänka mig att flytta in hos dig, också.
Vilken inspirationskälla.

Ph via Carolina Gynning.


THURSDAY

Idag har jag hängt med min darling Sara. Hämtade upp henne på Grappa lagom efter hon hade slutat. Vi tog en liten promenix och satte oss ned och fikade. På L'ang såklart. Tjattrade i timmar som vi är så bra på. Efter ett tag fick vi sällskap av Madeleine och därefter joinade även Peter. Där satt vi och hade det trevligt tills det var dags för mig att skynda hem till Idol. Mycket viktigt. Nu ska jag mysa med Happy och kolla Gossip Girl. Imorgon väntar jobb! Sleep tight!

Me and S


GYNNING

 

 

 

Gynning. Fantastiska kvinna och konstnär! Jag vill ha din konst i hela mitt hem.


I MISS YOU SO FUCKING MUCH


Bästaste, bäste vän, på andra sidan jordklotet...

AIK

Ikväll var det alltså dags för AIK-Kalmar med mina damer. Vi var främst där för att stötta vår Jennie som är nominerad till årets AIK-supporter. Hon skulle upp på planen för en intervju och vi var hennes privata klack med plakat och hejar-ramsor. Självklart var vi ju också där för att se matchen - som vi tyvärr förlorade. Innan matchen var vi och åt middag, drack öl och skvallrade. En grym kväll med mina fina NK-tjejer!

Glöm inte att rösta på Jennie HÄR

SUNNY

Underbart att vakna till sol och blå himmel. Nu ska jag äta frukost och därefter bege mig ut på en joggingrunda i den krispiga höstluften.

NEWSPAPERSTAND IN PARIS

Photo by Hannah Appelgren.

Miss you and Paris!


MANHATTANS ELITE

Igår såg jag "The Last Song". Herreguuu vad jag bölade. Tror jag grät nonstop hela sista halvtimmen av filmen. Men oj vad fin den var! Se den.

Idag började jag dagen med en powerwalk till Råsunda där jag hämtade ut biljetter till morgondagens AIK match jag och mina Details-tjejer ska gå på. Något som ska bli riktigt spännande. En rask promenad hem igen för att fortsätta att uträtta lite ärenden. Unnade mig en powernap (mycket power idag) i soffan på eftermiddagen. Det måste var bland det skönaste som finns. Därefter blev det hårdträning på gymmet. Nu är jag helt slut. Dricker varm choklad och ska kolla Gossip Girl. Gossip Girl marathon ska jag ha, till och med. Jag har ju halva säsong tre att ta igen, samt de färska avsnitten av säsong fyra. Hur mysigt ska inte jag ha det?

 

 

 


WORKING GIRL

Jag har jobbat hela veckan. Jättekul har det varit, men samtidigt en omställning från att ha varit lat och mycket ledig i ett par veckor. Det tog på krafterna att komma tillbaka till verkligheten, därav har jag levt lite instängd dessa dagar. Jobbat, ätit, sovit, i princip. Inte hunnit med, eller haft lust till, att göra speciellt mycket annat. Mitt sociala umgänge har jag haft på jobbet. Jag har turen att ha goda vänner till kollegor, vilket är helt fantastiskt. Älskar mina Details-brudar.

Igår bjöds det på årets sista kräftskiva hos casa Lundblad/Persson. Som vanligt fantastiskt god mat och trevligt sällskap. Snapsvisor, kräftor och singstar. En rar lördagskväll.

Nu är det söndag och framför mig har jag en ledig vecka. Jag ska bara träna och umgås. Och njuta. Jag försöker att inte ha ångest över att vara ledig, utan istället njuta av detta. Det är ju faktiskt himla skönt.

VOTE

På tal om fina kollegor. Vår Jennie (aka aikjennie) är nominerad till årets AIK - supporter och jag vet att det skulle betyda allt för henne om hon vann denna ärade titel. Tro mig, hon är värd den! Jag har aldrig träffat en mer hängiven aikare än denna kvinna. Hjälp mig att hjälpa Jennie. Vänner, gå in HÄR och rösta!


SNIPP, SNIPP

Igår kapade jag håret. En decimeter. En välbehövd decimeter med tanke på att det var ett halvår sedan jag klippte mig. Fick även utväxten färgad. Nu är jag så fin i håret så. Igår hängde jag också med fina Julia. Vi chillade lite hemma hos mig med hundarna och sen bjöd gullungen mig på sushi.

Idag har jag jobbat dagen lång. Ja, hör och häpna. Jag ska jobba varje dag denna vecka. Det känns underbart att vara tillbaka på jobbet. Så skönt att ha någonstans att gå varje dag (förutom till gymmet), men bäst av allt är all tid jag får spendera med mina fina kollegor.
Nu ligger jag i sängen och varvar ner efter en lång dag. Dricker lite chai-te och kollar MTV VMA. Bells, jag vill ha all the dirty details om vad som hände på the afterparty! Skype - vilken kväll?

 

Sleep tight!


FRIDAY, SATURDAY AND SUNDAY

FYI, så blev det inget Hoffmaestro för oss i fredags. Kaos var bara förnamnet och jag får allergiska utslag av bara tanken på alla människor. Hoffmaestro är grymma och jag önskar dem all framgång i världen, men jag kan inte låta bli att fråga mig - när blev ni så här stora? När kön för en spelning i princip sträcker sig från Sergels Torg till Gröna Lund? När vi nåddes av nyheten att insläppet hade stängt och vi inte ens lyckats kriga oss på en spårvagn gav vi upp. Det blev mexikansk middag på Taco Bar istället, följt av godis och en bra film uppe hos Jennifer. Där har jag för övrigt bott hela helgen. Vi har haft det riktigt mysigt. Igår jobbade jag i några timmar, därefter chillade vi lite "hemma". Åt Vapianosallad till middag och firade världens bästa Julia senare på kvällen. Riktigt trevlig kväll som bjöd på skratt och god bål. Lite för god bål för efter några glas fick vi för oss att gå ut, trots att vi lovat varandra att stay sober och inte gå ut. Vi mötte upp tjejerna och körde en liten sväng på stan. Vi måste ju erkänna att det är mycket roligare än att gå hem tidigt och sova?
Idag har jag fikat ett par timmar på Kaffeverket med mina fina tjejer (vi saknade dock några själar). Massa skratt, tårar och catching-up. Ni är bäst! Tack för att ni finns.

 

XOXO


HOFFMAESTRO

Igår var en fin dag. Jag och bästa Friday tog en redig powerwalk på närmare tre timmar. Kungsholmen till Djurgården, Djurgården runt, och tillbaka till Kungsholmen. Pratade om allt mellan himmel och jord, åt vanilj macaroons och tog en liten fika på Standvägen, on the way. På hemvägen svängde vi förbi jobbet och kramade på tjejerna och underbara Cornelia som var hos oss dagen till ära, för att visa upp sina fantastiska kreationer i butiken. Jag vill ha en kedjeväst och en kedjeklänning! Problemet är bara att det typ skulle ruinera mig. Tillbaka på Kungsholmen plockade vi upp Jen och sällsade hem till Frida. Tjattrade lite, sen gick jag och J starving och köpte sushi. Det blev en kväll uppe hos Jen på Kungsklippan med tjejsnack och tevetittande. Jag sov kvar, och idag har jag inte gjort mycket. Sprang det långa varvet runt Lötsjön och tog en powerwalk efter det. Nu ska jag sno ihop en snabb middag, ska sen tillbaka till Jen. Droppa av some things, därefter ska vi ut mot Djurgården ännu en gång. Till Gröna Lund för att se världens bästa Hoffmaestro. Tror att detta kan bli en riktigt fin kväll.

XOXO


POWER WALKS

Idag har jag fortsatt på mitt hurtiga spår och promenerat Djurgården runt med bästa Sara. Därefter hängde vi lite på L'angolo. Snackade skit med Joe, drack färskpressad juice och pratade om allt och ingenting. Följde med S hem där vi tittade på lite skolor i LA som eventuellt skulle kunna passa flickebarnet. Hon är också sugen på att flytta, vilket gör mig mer än glad. Ju fler jag älskar som flyttar med över pölen, desto lyckligare är jag. Kom hem lagom till Idol. Denna lill-lördag ska glamouröst nog spenderas framför teven. Massa roligt ikväll ju! Idol, Skånefruar och Kungarna av Tylösand. Underhållning och förnedringsteve, det blir inte bättre denna onsdagskväll.

GODNATT

Nu ska jag och min lilla flicka gå och lägga oss! Godnatt säger Happy.

 


PERFECT MATCH

De senaste dagarna har mest bestått av långpromenader med goda vänner och träning. Jag börjar komma in i det här och det känns riktigt bra. Kom hem från jobbet för ett tag sedan, där vi haft ett trevligt personalmöte. Dada från Björg var förbi och visade upp höstkollektionen också. Vi tjejer dreglade ned oss. I tell you - vilken fantastiskt kollektion som kommer nu till hösten! Björg är alltid fantastisk, så jäkla cool kvinna. Men nu finns det speciellt mycket som faller mig i smaken. Är förälskad in några ringar som jag tror jag bara måste ha. Kolla in hos oss på NK Details i höst, ni kommer förstå vad jag menar.

img via bästa jennie


HAPPY IN THE CLUB

Schysst helg! Det har blivit lite väl mycket kalasande, men vafan, man lever bara en gång. Bär med mig många skratt och minnen.

I fredags var jag på en irländsk pub med mina bästa kollegor. Sjukt rolig och otippad kväll! Öl och liveband är underskattat. Jag och Brallan avslutade med ett glas vin och LA-snack/planering på Utes innan det var dags att bege sig hemåt.
Igår, lördag, tvingade systrarna Rundström med mig ut. Tur var väl det, för fasiken vilken rolig kväll vi hade! Jag dealade till mig ett deltagande av Fia på min vita månad, så nu kör vi på det I guess! Det känns bra, jag måste ändå hålla i stålarna och passar på att ta tag i träningen seriöst i samma veva. Hur som helst så hann vi med en trevlig förfest på Söder, drinks på L'ang, shots på Pure, mingel på Utes, lite dans och alkoholfria drinkar på Laroy. Härefter bytte jag sällskap och mötte upp Sara och Peter på Amba. Massa dans inne på Redroom, för att avsluta kvällen med Loka och dans på Hell's. Sen bestämde vi oss för att ha en sleepover, så jag hänkade på hem till S och P. Idag har vi bara degat i sängen. Kollat Fångarna på Fortet och Family Guy, ätit kebab och garvat åt töntiga saker.

 

 


FRIDAY

Nu sticker jag ut i fredagsnatten! Ska träffa mina fina Details-brudar för att dricka gott och snacka shiiiiiiit. Jag har världens bästa kollegor.

XXX


RECAP

Ett par riktigt bra dagar har passerat. I onsdags träffade jag fina Julia. Dessvärre höll regnet oss ifrån att genomföra planen på promenad runt Djurgården. Istället blev det drink, vin och middag på Friday's. Därefter traskade vi ned till Utecompagniet där Sara med sällskap överraskade oss. Det blev ett par timmar och några glas rött där med fina tjejer! På hemvägen stannade vi och tog en cider på Treat, och därefter fick jag skjuts hem i J's väns Hummer.

Igår var jag på möte hos CIS (numer "Study Abroad") på förmiddagen. Pratade igenom allt och skickade in min ansökan till SMC. Nu är det bara att vänta och hoppas. Efter mötet på Drottninggatan promenerade jag till St Eriksplan och överraskade Sara på Grappa. Där åt vi lunch, för att sedan promenera tillsammans till Söder och fika på Muggen med Emma. Efter en soyalatte gick vi vidare ner mot Bondegatan och tatueringsstudion där brorsan jobbar. Hängde där lite och inväntade Simón. Pussade Sara hejdå och gick med bröderna och Daddes vänner till Bröderna Ohlsson's Garlic and Shots där vi drack öl och åt en god middag. Firade storebror en dag i efterskott.
Idag har jag varit på gymmet för första gången på i princip hela sommaren. Kändes riktigt skönt att vara tillbaka. Mötte upp Fia efter. Vi solade en kvart och snackade lite skit. Det var fint.

FÖRSTA SEPTEMBER

Onsdag idag. Första september och jag börjar härmed officiellt min nyttiga höst. Senare i eftermiddag ska jag möta upp Julia. Vi har inte träffats på hela sommaren och har därmed en hel del cathing-up to do. Ett långt varv runt Djurgården och en middag på det, så ska vi nog vara uppdaterade om varandras liv igen. Ser fram emot en fin eftermiddag/kväll med en fin vän.

Och grattis till världens bästa storebror på födelsedagen! 28 år idag. Jag älskar dig!

TOY STORY

Denna tisdag har jag spenderat med min fina kusin. Vi har traskat runt på stan, lunchat och gått på spontanbio. Det blev Toy Story 3 i 3D. Så himla söt film! Jag älskar den. Hemma fick jag god thaimat till middag. Denna följdes av en redig långpromenad i mörkret med bästa Fia. Massa tjatter som vanligt med den här tjejen, fantastiskt mysigt.


RSS 2.0