KALAS

Igår var det dags för kalas nummer två för vår fina Fialotta. Väldigt bra uppstyrt av damen och grymt sköna gäster. Det blev en galen kväll som vi såhär i efterhand kan kalla shotarnas afton. Det var bra tryck redan i lokalen där shotarna och vinet/ölen/skumpan flödade. Efter några timmar förflyttade vi oss till Amba och hängde i djbåset på Redroom. Där blev det ännu mer champagne och fisk, så vid tvåtiden tror jag att jag tog mitt förnuft till fånga och traskade hem på extremt vingliga klackar. Det jag vill säga är, tack älskade vännen för ännu en fantastiskt rolig kväll! Jag lånade lite bilder från Jonas, mina kommer upp när jag tagit tummen ur röven och laddat över bilderna. Med de vackra orden säger jag godnatt.

 

 

 

 

 


RUBRIK

Fantasilös. Jag har haft tre sköna lediga dagar hittills denna vecka. I måndags var det soffan hela dagen i princip. Riktigt trött tjej. Igår hann jag med att träna, gå till tandläkaren (jag fan bor där?) och träffa Daniel för middag och vin på kvällen. Mycket trevligt. Idag när jag kom till jobbet med tankarna på att jag skulle jobba 12-17 fick jag beskedet att jag inte alls skulle det. Då hade man gått upp i onödan, just denna dag då det var speciellt jobbigt att kliva ur sängen. Nu hade jag plötsligt ännu en ledig dag framför mig som jag inte kände för att slösa bort. Spontant är bäst. Det visade sig bli en riktigt mysig heldag på stan med Fia och Jonas. Vi har sprungit runt hela staden i affärer i jakt på något fint att ha på oss på lördag. Ironiskt nog var det ("shopoholicen") Jonas, som bara skulle agera sällskap, som fick med sig överlägset flest kassar hem. När mörkret föll på trillade vi in på en god Thai på Nybrogatan där vi avnjöt en galet god kyckling-cashew lunch/middag. Sara joinade för lite tjatter och skratt. Nu ligger jag helt utslagen i sängen. Lika slut i kroppen som efter en hård arbetsdag. Men jag är glad ändå.

Jag och Fisen i somras

 


EN HELG

Mysigaste helgen på länge. I fredags efter jobbet bjöd bästa Cam på Solsidankväll vilket var mycket uppskattat. Skratt och catching-up med fina vänner. Jag slaggade hos Jen och hade oförskämt nära till jobbet då jag öppnade i lördags. Efter några timmars jobb hämtade mams upp mig med bilen och vi begav oss mot Globen. Där mötte vi upp Jen och hennes mor för ett glas vin och massa tjatter. Vid halv åtta satte musikalen igång, den engelska uppsättningen av Mamma Mia. Helt fantastisk. Våra kära mammor var nöjda med sina födelsedagspresenter. Efter föreställningen fortsatte kvällen för mig och mamma i bilen. Mitt i natten upp till Väddö. Det var en kolsvart och mycket dimmig historia, men hur mysigt som helst. Jag gillar att åka bil i mörkret. Speciellt med mamma, bara jag och hon. Väl framme i huset väntade Bosse och en varm brasa. Jag sov som en stock och vaknade som en ny människa till en ledig söndag. Idag har jag bara varit. Njutit av frisk luft och myst framför brasan. Hälsat på mina fantastiska barndomsvänner som gått och blivit mammor båda två. Jag är så stolt över er. Vilka fantastiska små bebisar. När vi kom hem till storstaden åkte vi till storebror för att hjälpa honom och hans flickvän att hämta upp en annan liten bebis. En kaninbebis. En svart, toksöt liten sak fick följa med dem hem i en liten låda. Nu ligger jag i sängen och har både pratat i telefonen och skypat med älskade Bells i flera timmar. Just nu pratar vi om våra framtidsdrömmar. Det är fint.

XXX


EPIC INSPIRATION

Min fina vän Hannah har tillsammans med sin bästa vän Petra startat upp Epic Inspiration. En hemsida som varje dag laddas med vackra streetstylebilder, porträtt, restaurangtips, backstagebilder - en salig blandning fantastiska bilder och fantastisk inspiration! De är båda bosatta i Paris men reser väldigt mycket i sina arbeten som modeller, så vi läsare får uppleva kultur från alla världens hörn. Jag är bombsäker på att detta är början på något stort! En inspirationskälla för världen.

En bild Hannah tog på mig när jag var och hälsade på henne i Paris i augusti. Jag fick äran till ett eget streetstyleinlägg.

LÖRDAG

I lördags firade vi som sagt världens bästa Fia på hennes födelsedag. Tokbra kväll! Snuttan bjöd alla på bowling på Ballbreaker. Där dracks det öl och bowlades. Sedan åkte hela patrasket hem till Ville på Söder där festen fortsatte. Det blev mycket skratt, dans och partytrick. Vidare till Amba för lite häng, och där kastade jag in handuken.
Herregud vad kvällen bjöd på skratt. För att inte tala om söndagen då alla minnen från kvällen dök upp och Felicia höll på att kväva mig med med skratt. Fan vad jag har skeva vänner. Men gud vad jag älskar er!

21

Finaste Fia fyller 21 år idag! Nu drar vi iväg och bowlar, sen blire vin och massa daaaans!
Bells, du är saknad <3


Cheers!


HELLO

Mina fina, jag lever. Jag har bara lagt extra krut på jobb, hälsa och sömn på sistone. Meaning inga sena kvällar framför datorn, equals inga blogginlägg. Jag måste lära mig hur man mms-bloggar tror jag. Utöver en massa jobb har jag alltså mest tränat och vilat. Träffat fina vänner och druckit rött. Filosoferat. Typ.

Denna fredagskväll har jag spenderat på gymmet och i soffan framför IDOL. Bättre än alla utekvällar. Eller? Imorgon fyller världens bästa Fialotta år. Då blir det bowling och dans! Och skumpa såklart. Det ser vi fram emot.

 

Puss!


SHOW ME YOUR TEETH

Denna dag har varit lite av en känslomässig roller-coaster. Ena stunden roliga besked, andra stunden mindre roliga. Mindre roligt var mitt tandläkarbesök idag. Fantastiskt tandläkare, inte så fantastisk räkning. Imorgon ska jag börja laga hål och längre fram ska vi rycka visdomständer. Detta blir en historia på många tusenlappar, tusenlappar som jag egentligen vill ha med mig till USA. Men det är väl lika bra att få detta gjort innan flytten.

Dagens roliga besked är att jag köpt flygbiljett till LA. One-way. Känns lika skrämmande som underbart. Lördagen den 8 januari sätter jag mig på ett plan och påbörjat mitt livs resa.
På tal om resa är det idag exakt en månad tills jag och min älskade mor åker på mor-dotter-resa till Puerto Rico, Gran Canaria. Det ska bli så himla underbart. Bara jag och mamma. Världens bästa mamma.

STAVAR

Kickade igång denna lediga tisdag med en powerwalk med bästa Fia. Plus ett par stavar. Såg ni två glada töntar promenerandes genom Solna/Sundbyberg med stavar så var det förmodligen vi. Det var något nytt för oss båda, ett par pensionärer fick (helt seriöst) visa oss hur man ställde in stavarna i rätt längd och hur dessa skulle användas. Och vilken grym träning sen!

Resten av dagen har jag mest latat mig. Jag har också satt igång projekt: rensa garderob. Halva klar, halva to go. Vi fortsätter kampen imorgon.

Hurtbullarna liksom


KANELBULLAR

Kanelbullens dag idag. Jag agerade exemplarisk kollega/bullmamma och bjöd mina fina tjejer på jobbet på bullar. Bullarna vi bakade igår. Jag har haft en rolig dag på jobbet idag! Nu väntar tre dagars ledighet med allt vad det innebär. Vi inleder med lite Gossip Girl.

 


SUNDAY NIGHT

En helg långt bort från alkohol. En helg där vi har fikat, jobbat, ätit middag, gått på bio (äntligen Eat, Pray, Love!) och bakat bullar i goda vänners lag.

 


SANTA MONICA COLLEGE

Hittills har denna vecka bestått av två dagars jobb och två dagars ledigt. Igår hade jag en skön och slapp dag hemma. Åkte på eftermiddagen iväg med mamsen, moster och kusin för att överaska en släkting på hennes 40-årsdag. Tårta, flipperspel och lite cathing up, det var trevligt. På hemvägen blev jag avsläppt på jobbet för att gå på informationsmöte med Triwa, som vi från och med nu kommer sälja i butiken. Ett trevligt avslut på kvällen med snygga klockor, fina kollegor och ett glas champagne. Jag gillar våra möten.

Idag har jag slagit personligt rekord på löpbandet. En timmes löpning utan stopp. Så jäkla stolt. Har också varit iväg och kollat på fina kök med mor min. Renovering ute på Väddö är på G, kommer bli toksnyggt! Eftermiddagen avrundades med en härlig promenad med Felicia och våra vovvsingar.
Det allra bästa som hänt dock... är att jag har kommit in på SMC!!! Igår fick jag mitt antagningsbesked och jag höll på att trilla av stolen av lycka. Det blir alltså en flytt till LA i januari. Till värmen och till bästis. Det är lycka.

RSS 2.0