A DAY MADE OF GLASS

Sitter i skolbibblan och väntar ut min håltimme innan min Fabrics klass. På min Advertising imorse visade vår lärare upp dessa filmer. Lite skräckblandad förtjusning tycker jag. Spännande med framtiden.

SATURDAY

Det har blivit många födelsedagsfiranden på sistone och senast ut var vår fina Claudia. Vi tog ut segern i förskott kan man säga och firade hennes 21 års dag lite i förväg. Roligaste kvällen på länge. Ballonger, vin och tjejsnack hemma hos Claddan. Tårta, skumpa och raj på Greystone. Efterfest i Hillsen med Paris och Nicky Hilton dansandes på borden. Vad mer behöver jag säga.

ASS

Det här är favoriterna som pumpas på högsta volym i bilen varje dag. Vi får lite konstiga blickar ibland. Små svenska flickor som sitter och gungar till grov hip hop. Men det är svårt att undvika att inte bli hip hopare i den här stan.


KONTRASTER

Ena kvällen är man på Eva Longoria's Pre-Oscar party på Beso, andra kvällen tvättar man åtta maskiner tvätt och somnar i soffan framför en film. Livet i LA. Jag har ju alltid älskat kontraster.
I onsdags svirade jag och Sus lite spontant om efter skolan och bestämde oss för att hänka på Moe och Frida till Eva Longoria's restaurang Beso där hon "throwade" ett pre-Oscar event. Onsdag är lika med helg numera så varför inte kände jag. Det blev en trevlig kväll. Lite drinkar, massa spansk live musik och en hel del kända ansikten. Vi hamnade faktiskt vid samma bord som Eva Longoria herself. Efter Beso trippade vi vidare till Supperclub för att supporta vår svensk John Dahlbäck som spelade under kvällen. Grymt drag såklart. Därefter blev det hemgång, precis sådär lagom.
Tack vare att vi hade besök av en liten kackerlacka (bevare mig väl) härom veckan så hade vi idag ett inbokat besök av Pest Control för sanering av lägenheten. Vilket fruktansvärt jävla meck det har varit. Hela lägenheten var vi tvugna att packa ihop. Allt innehåll i exakt alla skåp och hela garderoben har under dagen befunnit sig i en stor krigshög i mitten av vårt vardagsrum. Det var alltså mindre kul att komma hem idag efter många timmars förbud att vistas hemma. Innan vi kom hem dock så var jag och Sus och köpte en ny bil till henne, en riktig pärla. En liten parantes. Hur som helst, i ett x antal timmar har vi städat och packat upp och fejat och tvättat och haft oss här hemma. Nu, klockan 2.30 am landade jag i sängen. Nybadad i nytvättade lakan i en nysanerad, ny dammsugen, nystädad lägenhet. Det här är harmoni för mig. Oj vad jag ska sova gott inatt.
Tre bilder från Frida får tala lite för onsdagskvällen;

Puss!


POUND

Hoppade yogan och poledancen idag för att prova på nya Pound Rockout Workout. Det går ut på att man gör olika övningar med trumpinnar som har lite vikt i sig. Löjligt vad bra träning det gav. Svettades totalt dyngsur och jag känner redan hur träningsvärken kommer att smaka imorgon. Kolla in detta (speciellt storebror trummis):


DOMINICAN REPUBLIC

Bokat och klart! Spring Break kommer att spenderas i Karibien. En vecka i Punta Cana i Dominikanska Republiken på det här 4 stjärniga all-inclusive hotellet. Det blir semester kan jag lova. Jag dör lite vad fantastiskt det kommer bli. Och min 23-års natt? Den firas i Miami på hemvägen.
Nu ska jag sukta er lite:
Tänkte om ni ville veta...

SHOES

Här är kapet jag pratade om tidigare. 30 dollar. Snyggare i verkligheten såklart. Jag tänker bruna ben och slitna jeansshorts. Kanske en svart klänning. Godbitar va.

MUSIC LOVES FASHION

MAN AND MACHINE PRESENTS -MUSIC LOVES FASHION 2ND ANNUAL GRAMMY BLACK TIE EDITION HOSTED BY T-MINUS AND BOI-1DA from Time Supper Club on Vimeo.

 

Ett litet smakprov på hur det såg ut förra helgen på Playboy Mansion.


PRESIDENT'S DAY

Idag är det President's Day vilket betyder röd dag. Jag är inte fullkomligt uppdaterad på vad man "firar" denna dag, men jag uppskattar ledigheten. Har unnat mig en riktigt lång sovmorgon och degat i pyjamas och raggsockor hela dagen. Kollat runt på resor som vi ska unna oss under Spring Break. Det lutar just nu mot Dominikanska Republiken i Karibien.
Igår tog jag och tjejerna oss till Downtown för lite fabric och shoe shopping. Fashion District i Downtown gömmer många små skomarknader där man kan fynda mängder med vackra skor. Jag kunde absolut inte låta bli att plocka med mig ett par hem, ett riktigt kap för 30 dollar. Därefter åkte vi till Blick's som är en djungel av art supplies där jag köpte upp mig på alla-slags-pennor-som-finns samt sketching paper till min Fashion Illustration class. Jag är så peppad på den klassen. Efter allt flängande stannade vi på legendariska Pink's Hot Dogs för middag. Vår första Pink's måltid tro det eller ej. Helt okej korv men alldeles för mycket geggamoja på allt så var mest sugen på att spy efter om jag ska vara ärlig. Dock en klassiker som man måste testa på som Hollywood-bo.
Anywho, snart ska jag lyfta på arslet och ta mig till gymmet. Ikväll står yoga och pole på schemat!

CRUNCH

På tal om hårdträning så har jag aldrig älskat ett gym så mycket som jag älskar vårt Crunch. Fantastiskt koncept med över 100 klasser i veckan. Och utan bokningsknussel á la SATS, det är bara att dyka upp på den klassen du vill gå på. Jag gillar att jag kan kombinera yoga, spinning, oika slags dansklasser, gym samt mina två nya favoriter poledance och zumba. Det finns en hel drös med klasser jag inte ens har provat än som boxning, bootcamp klasser och pilates. Jag längtar till gymmet, vilket aldrig har hänt tidigare. Lärarna är fantastiska. Det är så fin och familjär stämning. Nästan bara söta bögar som jobbar där som redan kan vara namn och kallar oss "love".
Just nu går jag på ca 4 klasser i veckan vilket jag vill utöka samt kombinera med egen gymträning. Jag hoppas bara att jag kan pussla ihop det med plugget som kommer att bli tuffare kommande veckor. Allt går bara man vill! Hej beach 2012.
Poledance! "It's not a pretty sport". Jag sportar numera ständiga blåmärken på ben och fötter. Äsch!

TONIGHT WE ARE YOUNG

Som misstänkt befann sig min självdisciplin nere i fotknölarna igår. Det blev en runda till Supperclub och kvällen avslutades därefter med en stor tallrik sweet potato fries på The Standard Hotel med fina vänner. Imorse väckte jag huset med att streama Melodifestivalen på högsta volym vilket var en trevlig start på dagen. Annars har jag inte gjort många knop idag. Somnat om vartannat, kollat svenska serier och ätit chips. Förövrigt sista chips-intaget åtminstone fram till Spring Break. Nu ska jag ligga i hårdträning!
Men ikväll blir det chips. Och dipp. Och en bra film med tjejerna här hemma. Jag är sugen på skräckis. Myskväll deluxe!

FRIDAY

Det är fredag och jag dricker Budweiser. Vi ska snart kila iväg och fira vår vän Josefin. Det vankas häng och drinkar i hennes killes penthouse med massa människor. Jag har därefter planerat att kasta in handduken. Men det brukar låta så. Anyways, grattis Jossi!

Lite jeans, lite klackar och lite Claudia!


SPRING SEMESTER 2012

Första skolveckan avklarad. Jag är glad att vara tillbaka, trots tidiga morgnar och långa håltimmar. Men det kan jag stå ut med. Klasserna jag läser är roliga och intressanta och jag går endast i skolan måndag till onsdag. Om det är av intresse ser mitt schema ut på detta vis:

Monday:
8.00 - 9.20 Introduction to Advertising
9.30 - 10.50 Merchandising Principles
3.00 - 6.05 Fabrics for Fashion Design and Merchandsing
Tuesday:
3.00 - 6.05 Fashion Illustration and Advertising
Wednesday:
8.00 - 9.20 Introduction to Advertising
9.30 - 10.50 Merchandising Principles
3.00 - 6.05 Fabrics for Fashion Design and Merchandsing

Två teoretiska och två praktiska klasser. Jag diggar mixen. Äntligen får jag vara lite kreativ igen i mina läxor. Pepp!


PLAYBOY MANSION

Mina lediga dagar har varit magiska. De har bara flugit iväg och imorgon börjar skolan igen. Tillbaka till verkligheten. Men det ska också bli skönt.
Vad har jag haft för mig dessa dagar då? Legat vid poolen och degat i solen. Tränat. Poledansat. Umgåtts med vänner. Tagit en drink på Sky Bar med tjejerna. Rajat på Greystone. Efterfestat i en jävligt fet lya. Nattkäkat på Mel's med Brody och hans kompis. Hämtat Claudia på LAX. Lagat tacomiddag med mina bästa tjejer. Varit på bio och "sett" The Vow. Sovit på bio. Övningskört med Emma. Sörjt Whitney Houstons bortgång. Av en slump befunnit mig utanför Beverly Hilton ovetandes att hennes döda kropp fortfarande låg där inne. Varit på Music Loves Fashion Grammy fest på Playboy Mansion. Det sistnämnda var alldeles för kul. Kom hem sju imorse och idag har vi varit som döda sälar här hemma. Ätit mat och sovit och kollat Grammy's. Nu ska jag sova igen. Big day tomorrow!
Något taggade brudar innan Playboy Mansion

DISCO B-DAY

I lördags var det inte bara mina lilla banan som fyllde år, utan även vår käre vän Linn. Vi överraskade henne med att komma utklädda till 70,- och 80 tals discopinglor och tog med henne till en (för henne) hemlig destination. Vi hamnade på "World on Wheels" där vi åkte rullskridskor och larvade oss i våra galna outfits. Sjukt kul! Därefter svirade vi om för födelsedagsmiddag på Roosevelt där det serverades fantastisk mat som vanligt. Vid midnatt traskade vi ned till Beachers Madhouse där vi dansade bland alla dårar till stängning. Det blev sedan en snabbvisit på en efterfest men vi insåg snabbt att lite käk på Mel's på Sunset lockade mer. Där frossade vi i mozarella sticks, curly fries och jukebox musik i några timmar innan sängen kallade. Fantastiskt rolig kväll!
Lånade bilder från Emma, Linn och Susanne;
Puss!

CHIQUITA

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min Chiquita banans födelsedag! Mitt lilla hjärta blir 5 år, stora tjejen! Önskar att jag kunde vara hemma hos dig idag och kramas och pussas och ge dig massa gottis.
Matte älskar dig!

GOOD TO BE BACK!

Min första dag tillbaka i LA igår kunde inte blivit bättre. Jag lyckades hålla mig vaken till midnatt, så snart ska jag nog få fason på min jetlag. Kickade som sagt igång dagen med en joggingrunda för att bli av med lite överskottsenergi. Aldrig har jag haft så mycket energi och jetlag samtidigt. När jag kom hem överraskade jag Sus med att laga en brakfrukost. Därefter spenderade vi några timmar vid poolen och det var helt fantastiskt att få lite sol i ansiktet igen. Som balsam för själen. På eftermiddagen hämtade Malin upp oss med caben och vi åkte till Toast på 3rd för en sen lunch med Emma, Susanne och Josefine. Helt fantastiskt att återförenas med mina fina vänner här. Vi åt god mat och satt och tjattrade i eftermiddagssolen. Vi promenerade hem och tog en sväng förbi The Grove där jag absolut inte kunde låta bli att shoppa på Vickan. Jag går alltid bananas på underkläder och lotions där inne. Gick hem och svirade om till träningskläder för att vid åtta gå på en dansklass på vårt nya gym Crunch. Jag signade där igår och är så fruktansvärt nöjd. Jag är en klass-tjej när det kommer till träning och här finns allt mellan himmel och jord. Dansklasser av alla dess sorter, power yoga, antigravity yoga, yoga electronica, pilates, zumba, bootcamp, disco spinning, poledance (yay!) för att bara nämna några. Vi fick en riktigt bra deal för studenter så jag är mer än nöjd. Crunch på Sunset kommer bli vårt andra hem den här terminen och det känns fantastiskt.
Nu ska jag ned till poolen och fånga de bästa soltimmarna!
Gryning från vårt fönster
Frukost
Poolhäng
Lite shopping
Puss!

TODAY


BACK IN LA LA LAND!

Äntligen är jag tillbaka i LA! Jetlagad och mysig. Var uppe i ottan imorse, 5.30 am. Tände ljus i mörkret och kokade kaffe till Bells som skulle upp till skolan. Nu sitter vi här och myser i soluppgången. När det blir ljust och lite varmare ska jag nog bege mig ut på en jogginrunda i området. Vårt kära lilla neighborhood. Det kändes verkligen som hemma igår när jag kom tillbaka. Varm känsla. Lite home sweet home. Jag är så lycklig att vara tillbaka.
Resan hit gick bra. Fruktansvärt lång som vanligt. Fällde några tårar på Arlanda när jag kramade mamma och hundarna adjö, såklart. Men man börjar ju bli van vid att ta farväl, hur hemskt det än låter. Det är ju inte föralltid brukar jag tänka. Och jag är noga med att säga "vi ses snart". För så är det ju. Lyckades hur som helst sova större delen av resan. När jag landade på LAX hämtade världens bästa Bells mig med ballonger och det fälldes en liten tår av lycka. Min enda request första kvällen var sushi (har cravat 911 rolls i en månad) och vin och så blev det. Underbart att sitta ned och catcha upp med mina fina roomies. Därefter blev det ett långt och varmt bad innan jag däckade som en säl i sängen.
Idag ska jag njuta av solen. Ligga vid poolen och läsa böcker och slumra om vartannat. Det är min plan. Behöver lite D-vitamin. Tillbaka till "vardagen" i LA, jobbigt va?
Puss på mina fina hemma i Svergie! Tänker på er.

RSS 2.0