POUND & CBS

Cristina, en av våra POUND lärare postade precis detta klipp på Facebook. För några veckor sedan så var CBS och filmade ett av våra POUND pass på gymmet och här har vi resultatet. Jag är tjejen med den långa blonda tofsen och aprikosrosa linne som syns till lite ibland. Bäst är Johan som dagen till ära testade på POUND för första gången. Haha, gotta love him!

B-DAY PICS!

Mitt födelsedagsfirande i lördags var förresten en riktig succe. Jag blir så varm i hjärtat av att se alla fina vänner som dyker upp, visar engegemang och glädje i att fira min dag. Vi samlade först ett 20-tal vänner hemma hos oss där jag bjöd på drinkar och tårta. Därefter tog vi en limo till Roxbury där min vän Moe hade styrt ett fantastiskt fint firande för mig kvällen till ära. Det bjöds på födelsedagssång, cupcakes, isfacklor och alldeles för många drinkar. 23 hamnar definitivt på listan över mina bästa födelsedagar. Det enda som saknades var min familj och mina vänner hemma i Sverige. Puss på er!

CAMARILLO

Äntligen helg igen! Att skolan har kickat igång på riktigt nu har nog inte undgått någon. Natten till onsdag fick jag en timmes sömn. En timme. Där kan vi snacka nattplugg deluxe. På något sätt har alla deadlines hamnat just den här perioden och jag har därav inte mycket till fritid för tillfället. Eller jo, idag har jag unnat mig fritid. Jag unnade mig en lång jävla sovmorgon och därefter åkte jag, Sus och Sofie ut till Camarillo Premium Outlets. Ca en timme med bil utanför stan ligger denna enorma outlet som har allt från Ralph Lauren och DKNY till True Religion Jeans och Michael Kors, allt till nedsatta priser. Fattig student som man ändå är fick jag bara dregla och titta på när Sofie shoppade. Det får bli en tur dit när skatteåterbäringen har trillat in. På hemvägen svängde vi förbi Calabasas för att kolla in DASH utförsäljning då butiken ska flytta (faktiskt till våra hoods). För er icke-Kardashian fans där ute kan jag tala om att DASH är systrarnas egna butik med många vackra, handplockade plagg. Men återigen för dyrt för en fattig student. Det slog mig idag hur mycket jag saknar att få lön. Löningshelg, hur bra är inte det?
Idag fick vi ännu ett besök från Sverige! Jossi och Isak ska bo hos oss i två veckor vilket ska bli skitkul. De hade med sig Kavli mjukost och Marabou choklad till oss så det blev jubel och applåder. Toppade kvällen med favvo sushin "911 rolls" och lite öl. Imorgon ska solen titta fram igen och då har jag planerat in lite kvalitetstid med poolen.
Några snapshots från dagen:
XX

23!

Fyllt år har jag också gjort! Det blev en lite annourlunda födelsedag som firades i inget mindre än 3 stater haha. Florida, Texas och Californien. Det blev med andra ord en dag som spenderades på flygplatser och i flygplan. 12-slaget firades dock med en fin middag i South Beach, Miami, som tjejerna bjöd mig på. Supermysigt. När jag kom hem till LA samlades vi ett litet gäng vänner hemma hos oss och åt sushi och tårta. I Dominikanska blev jag också firad sista kvällen med dans och tårta från restaurang personalen (som ni kan se på några av bilderna i föregående inlägg). Jag känner att jag har blivit ordentligt uppvaktad men ännu är det inte över. Ikväll är det dags för den stora festen men en stor drös vänner. Först pre-game hemma hos oss för att sedan fira vidare på Roxbury. Jag är så peppad! Det kan nog bli en riktigt epic night.


CARIBBEAN PICS!

Okej, jag verkar ju ha väldigt lite tid över nu för tiden, men jag vill ändå slänga in en litet snabbt bildregn från Karibien. Resan var verkligen helt fantastisk. En vecka av sol, bad och total avkoppling. Helt isolerade från omvärlden utan internet och telefon, vi hade bara varandra och våra böcker. Åt fantastiskt god mat och drack goda drinkar hela dagarna. Tog långa promenader längs stranden i vattenbrynet och njöt av den vackra miljön.

XX

I'M ALIVE

Jag lever och är tillbaka i LA. Ett år äldre dessutom. Dominikanska Republiken var heeeeeelt fantastiskt! Magiskt. Jag ska berätta allt så fort denna helvetesvecka i skolan är över. Snacka om rivstart.
Om jag vill tillbaka? Jag ville stanna förevigt.

PAMPERED

Igår mitt upp i all pack,-och plugg hets fick jag en tidig födelsedagspresent i form av mani-pedi och brazilian wax. Älskar att bli ompysslad och fixad. Tack världens bästa Sofie, Claudia och Johan! Precis vad en pre-birthday-girl-going-on-vacay behöver. Bäst!

MIAMI!

Nu är vi påväg! Mellanlandar i Miami nu. Sitter vid gaten och äter lite Starbucks-frulle och väntar på att få boarda planet. Om några timmar ligger vi på en strand och firar semestern med goda drinkar. Livet är gott. Next stop Punta Cana!
Såhär ska jag spendera större delen av min semester. Ah!

SPRING BREEEAK!

Äntligen! Ingen skola fram till den 16e april. Vilken lycka. Det betyder i och för sig inte att jag slipper helt undan plugg, men ändå. Lite Fabric Science får faktiskt följa med till Karibien, tillsammans med Catching Fire och en drös andra böcker. Imorgon (!) åker vi till Dominikanska Republiken och jag ska bara ligga på stranden och läsa hela dagarna har jag tänkt. Dricka drinkar och umgås med mina fina. Fan vad bra det kommer bli.
Idag har jag lite för mycket på schemat. Tvättis kan jag i alla fall redan bocka av på listan. Snart ska vi iväg på dagens alla ärenden. Fabric shopping, en runda på Beverly Center, en runda på The Grove, förbi en klasskamrat och göra Fashion Illustration läxa, designa en halv yard tyg med valfri discharge metod (midsemester project som är due efter spring break, med andra ord due idag för min del), till Beverly Hills för en brazilian, packa.... Puh. Vi får se om dygnets timmar räcker till. Hur som helst, jag är aspepp! Semesteeeeer.

SOFIE!

I ganska många veckor har vi gått och burit på en stor hemlighet från Bells. Fått bita oss i tungan några gånger om dagen för att inte försäga oss. Idag landade hemligheten i LA och vi välkomnar varmt vår fina vän Sofie från Sverige som ska stanna hos oss i en hel månad. Att överraska Bella med Sofie var fantastiskt kul. Den minen alltså. Priceless. Ikväll har vi lagat storkok (tacos, vad annars) och ätit middag tillsammans, lilla ligan. Nu väntar en massa svenskt godis och plugg! Imorgon klockan 6pm checkar jag ut och går på Spring Break. Fyfan vad bra.
Sofie tog med sig lite choklad. Eh. Tack!!!

MONDAY

Trots ynka fem timmars sömn i bagaget har denna måndag inte varit så pjåkig. Överlevde mina morgonlektioner och fick resultatet från förra veckans midterm i Advertising: A! Boom. Jag och Sus piffade till lunchen med en sväng ned till Santa Monica där vi avnjöt en lunch i solen med havsutsikt på rooftopen i Santa Monica Place. Varje gång jag är nere i Santa Monica inser jag hur mycket jag saknar närheten till havet. Vi hade en fin tid när vi bodde där för ett år sedan. Under Fabric lektionen på eftermiddagen vaxade vi tyg och förberedde inför kommande batik-färgning samt fingervirkade lite. Fick visa upp mina färdigheter i sistnämnda "sport" som var en favoritsyssla när jag gick på fritids. Tydligen arbetar vi olika i Sverige och USA och vi impade på vår lärare med "The Swedish Way" som hon aldrig hade sett förr. Kvällen toppade jag, Bells, Tina och Johan med ett efterlängtat Pound! pass på gymmet. CBS (har jag för mig att det var) var där och filmade hela vårt pass så vi får se om våra svettiga nunor dyker upp i tv i dagarna. Nu väntar ännu en natts plugg. Vet inte hur jag ska orka då jag redan nickat till några gånger i soffan. Red Bull verkar inte bita på mig längre vilket känns som en students värsta mardröm. Kaffe och Red Bull är liksom en pluggis bästa vän.

RANDOM. GOOD NIGHT.


MONDAY TOMORROW

Söndagkväll och ännu en helg har passerat alldeles för fort. I torsdags inledde vi helgen med att fira Johans födelsedag på Gyu-Kaku i Beverly Hills. Efter middagen trasksade vi över till SLS Hotel där en efter-maten-drink och lite bubbel slank ned. Under fredagen kikade solen äntligen fram igen så det blev ett kärt återseende med poolen. På kvällen samlades vi tjejer hemma hos Malin för att dricka vin och umgås innan vi gick till Playhouse för att supporta svenska Rebecca & Fiona som spelade kvällen till ära. Jag som diggar dem som fan hade en riktigt rolig kväll. I lördags låg jag i sängen exakt hela dagen. Totalignorerade allt plugg och tittade på alldeles för många Big Brother avsnitt i rad smaskandes på svenskt godis (som förövrigt kom i ett extremt uppskattat paket tidigare i veckan). Istället bäddade jag upp för nattplugg och lördagsnatten spenderades i Merchandising boken och på Skype med mor min. Idag, söndag, har jag pluggat större delen av dagen. Vid poolen och på Starbucks. Ätit middag med tjejerna och filat på mitt CV. Imorgon är det måndag och skola och uppstigning 6 am. Sista skolveckan innan Spring Break och det känns jäkligt awesome.
Claudia och jag i fredags.

RSS 2.0