SNAPSHOTS

Vi kan ju börja i onsdags. Jag jobbade några timmar på NK. Därefter åkte jag hem till älskade Frida för vin, tjatter och fix inför NK Awards. Årets "gala" hölls på Berns och de hade styrt upp bra med mat, dryck och prisutdelning. Det är alltid lika trevligt att festa med mina kollegor hemma i Stockholm. Måns Zelmerlöw dök upp som en trevlig överraskning och undehöll oss kvällen lång. Det blev en hel del dans och vin men jag var ansvarsfull och hemma i sängen innan klockan ett. Upp till andra jobbet på banken dagen därpå. Fem timmars sömn i bagaget och man är ganska trött. Fem koppar kaffe på det under dagen och man blir ganska pigg igen. På kvällen väntade rond två med min fina Sara. Vi började med en romantisk middag för två på Papa. Där satt vi i timmar och drack fantastiskt gott rödvin, åt got italiensk pasta och pratade om livet. Grym start på kvällen. Trippade sedan vidare till Oxid för ännu en drink och häng innan vi gick till Stures och Suite. Där hängde vi större delen av kvällen och jag tror att Sara hade som mission att supa mig under bordet. Kilade sedan ned till Hells ett tag och avslutade sist kvällen med att trilla in på Solidaritet klockan halv fem på morgonen för att ta en sista jävligt onödig shot. Frukost på MAX och hem för att sova i några timmar. Jag har efter detta varit ledig i tre dagar och vet ännu inte om jag är helt återhämtad. Helgen har ägnats åt fantastiskt långa sovmorgnar och soffhäng framför teven. Igår, lördagkväll, träffades vi ett härligt tjejgäng hemma hos Malin där det bjöds på bubbel och snittar och massa skratt. Vi satt och pratade inpå småtimmarna och det var väldigt fint. Nu ska jag ta en lång varm dusch och sedan avrunda denna söndag med ett avsnitt av Stjärnorna på Slottet. Imorgon väntar jobb och gym och vardag.
Puss!

SMELLS LIKE TEEN SPIRIT

Sitter på mitt flickrum och smuttar på en Bacardi Breezer. Det doftar tonår. Ska snart bege mig till Malin för lite drinkar och häng med fina vänner. Jag har rajat på ganska bra den här veckan, som om jag vore odödlig. Det är jag inte. Jag är snart 23 år och börjar sakta men säkert bli för gammal för fest flera dagar i veckan. Jag överlevde dock dessa och hade fruktansvärt kul på kuppen! Bilder kommer. Puss!

POLE DANCE

Wow! Idag efter jobbet testade jag, Frida och Felicia på Pole Dancing hos Dancing Queen på Skeppargatan. Alltså wow! Jag har länge velat prova på det och herregud vad kul det var. Brutalt bra träning! Jag har använt muskelgrupper jag inte visste existerade i min arma kropp. Den senaste tiden har jag varit på jakt efter en ny och spännande träningsform. Jag saknar dansen så himla mycket men har ändå velat prova på något nytt. Det här var ju faktiskt en match made in heaven med både dans, koreografi och en massa nya spännande lyft och övningar på stången. Och att samtidigt få leka med sin kvinnlighet. Jag måste kolla upp pole-ställen i WeHo. Bums. Jag är ta mig fan frälst.
Rocking the fireman!

MISS YOU

Jag saknar mina dårar till roomies! De är världens bästa och snart är vi återförenade i LA. Jag längtar!

HEJ!

Hemskt mycket hej. En vecka sedan sist. Jag har jobbat ganska mycket. Varit trött på kvällarna. I onsdags var jag och boxades med Jen och det var sjukt roligt. Jag fick brutal träningsvärk som höll i sig i flera dagar. I helgen har jag varit på landet med familjen. Mitt älskade Väddö. Det var fantastiskt att komma tillbaka dit efter ett halvår. Sist jag var där var det högsommar och sol. Nu snöade det hela helgen och jag hängde mest framför brasan med en bra bok. Är inte det underbart? När det snöar och är iskallt ute och man sitter inomhus och gosar framför brasan. Jag träffade också mina fina barndomsvänner och deras fantastiska barn. Supermysigt. Helgen avrundades igår hemma i Stockholm med underbara vänner och en god middag på Wagamama. Söndagsmiddag med vänner börjar bli lite en grej här hemma, jag diggar det. Resterande del av kvällen och natten spenderade jag och Sus och Jen uppe på Kungsklippan hemma hos Jen där vi satt och drack rött och pratade om livet inpå småtimmarna. Fint.

THINK HAPPY THOUGHTS

Oj. Intensiv dag på nya jobbet. Det tar på krafterna att vara ny på en arbetsplats, så många nya intryck hela tiden. Landade hemma för ett tag sedan och försöker finna harmoni. Jag blir hysterisk av att åka tunnelbana i rusningstrafik. Alltså jag blir otroligt hatisk och bitter. Farlig. Så när jag kommer hem är jag ännu mer utpumpad på energi. Nu vill jag finna lugnet. Det gör jag med rött vin och ansiktsmask. En kvinnas rättighet efter en tuff arbetsdag.

THE OFFICE

Första dagen på nya extrajobbet idag. Mitt första riktiga kontorsjobb och jag har ett helt eget skrivbord. Där har jag suttit idag och kontrollerat siffror och druckit kaffe. Om ni bara visste hur många sifferkombinationer som har gått in och ut i den här hjärnan idag. Sen jobbar jag nere i valvet också där jag plockar med en massa hemliga dokument. Jag måste säga att jag gillar det här med kontor. Att få dricka kaffe hela dagarna och jobba med papper och siffror. Stämpla och signera. Sign, seal, deliver liksom. Det här kommer att vara precis lagom för mig de tre kommande veckorna innan jag åker "hem" till LA igen. Jag tjänar massa cash, lär mig nya saker och så får jag luncha med mamma varje dag. Win!
Hade världens mysigaste dag igår. Först långfika med fina Sara och därefter middag på Friday's med ett gäng fantastiska LA brudar. Åt och drack gott och skrattade åt en massa nygamla minnen vi skapat tillsammans på andra sidan jorden.
Nu ska jag försöka sova trots fullmåne och fyra koppar kaffe i systemet. Klockan står på 06.00 imorgon och det är väl något jag inte kommer digga med kontorsjobb. Tidiga morgnar. Och mörkret. Och bitterfittorna på tunnelbanan. Men annars är allt annat fantastiskt.

SICK

På fyra dagar kan man alltså gå från att vara frisk, till att bli riktigt jävla sänkt, till att bli relativt frisk igen. Idag mår jag helt okej. Tillräckligt bra och feberfri för att jobba realisation på NK. Igår och dagen innan det och dagen innan det har jag legat i soffan. Ganska död. Med vad som har känts som en tennisboll i halsen. Jag som opererat bort mina halsmandlar trodde inte att jag kunde få såhär ont i halsen längre men det kan man uppenbarligen. En brutalt svullen visdomstand på det och sjukt ont i kroppen så har ni min lägesrapport för de senaste dygnen. Innan jag lyckades bli sjuk hann jag med att fira öppningen av storebrors nya tatueringsstudio i Birkastan och hänga med världens finaste kusin i ett dygn. Resterande del av veckan har jag spenderat i sängen och i soffan. Kollat på film och sovit och myst med famlijen. Imorgon är det söndag och då ska jag få hänga med fina vänner! För nu mår jag bättre.

TUESDAY

Jag har varit ganska effektiv idag. Jag har varit på arbetsintervju, lunchat med mami, tagit en mysig (och kall) promenad med Felicia och hundarna och nu myser jag och vovvarna i soffan med lite te och filtar. Ska snart iväg till Tomtebogatan för att överraska storebror med blommor på hans nya tatueringsstudio som öppnar idag. Yay!
PUSS!

PEPP!

Nu är det slut på hetsätandet som har härjat sedan jag kom hem till Sverige. Jag har tryckt i mig allt jag har varit sugen på i svensk matväg och lite till. 2012 är året jag blir vältränad och stark och frisk och hälsosam. Pepp!

THE BEST YEAR OF MY LIFE

2011. Ja, var ska jag börja? Jag kan nog med handen på hjärtat säga att det var det bästa året i mitt liv. So far. Jag tog mitt pick och pack och flyttade till andra sidan jorden och det blev bara alldeles perfekt. Perfect match. När jag tänker tillbaka på januari och flytten till LA känns det som att jag blickar flera år bak i tiden. Det känns som en evighet sedan. Så mycket som har hänt under årets gång. Framförallt så har jag vuxit som människa, mentalt har jag vuxit många många år. Jag har fått prova mina vingar och fått stå på mina egna två ben. Jag har fått känna på hur det är att sakna och det gör riktigt ont från tid till tid. Men den smärtan har stärkt mitt psyke och mig själv som person något enormt. Jag har insett att kärleken till familj och vänner inte behöver vara nära och fysisk jämt, jag har lärt mig att man kan älska lika innerligt på håll. Att man kan övervinna rädslan att vara borta från dem man älskar är en stor bedrift. Jag var livrädd när jag flyttade. Kände mig minst i världen. Nu står jag här, ett år senare, med ena foten i LA och den andra foten hemma i Stockholm. Vet ni hur häftig känsla det är att ha sitt liv på två ställen i världen? Att få komma hem till min fantastiska familj, vänner, hundar och trygghet i vackra Stockholm, men att också få komma hem till underbara vänner, en egen lägenhet och bil, värme och spänning i Hollywood. Och att jag har byggt upp det här helt själv, för mig själv. Jag vågade. 2011 var året jag vågade göra något för mig själv och kolla bara vad bra det blev.

2012

Första dagen på 2012 har spenderats i ryggläge. Helt utpumpad på energi och trött och lite bakis men fantastiskt lycklig. Nyårsafton igår fick jag fira med vackra vänner. Jag och mina två bästa F började kvällen på Kungsholmen med en massa bubbel och en fantastiskt god middag som tjejerna hade kokat ihop. Massa tjatter, flams och skratt. Älskade vänner! Därefter styrde vi klackarna till Wokhouse där några vänner hade stor fest för att möta upp Fia och alla dårar. Tolvslaget firade vi tillsammans på Skeppsbron vid Slottet. Skålades och kramades och skrek. Resten av kvällen fortsatte på Wokhouse och vid stänging rajade jag och Friday ned till MAX för ett traditionsenligt nattmål. En mycket fin afton och jag måste ännu en gång påpeka hur fina vänner jag har.
Gott nytt år och välkommen 2012!

RSS 2.0