SKYPE AND SUN

Kunde inte fått en bättre start på denna onsdag. Somnade helt lycklig i hjärtat igår efter att ha skypat med mamma, mormor, Signar och moster. Började sedan morgonen med ännu mer skype med min darling kusin, moster och mamma. Älskar fan skype. Men mest älskar jag min fina famlij. Ni är så långt bort men ändå så nära.
Anywho, denna onsdag har sedan spenderats på stranden med ett gäng vänner. Helt underbart väder ute. Älskar LA också.
XXX

Kommentarer
Postat av: Evelina

<3 Saknar dig!

2011-02-10 @ 14:16:39
Postat av: lina

hej jag har läst din blogg sen du åkte till santa monica:) för jag vill själv ditt, tänkte bara fråga hur länge går man där iskolan? va det lätt att få lägenhet, tänkte åka ditt troligen i okt:)?

2011-02-12 @ 00:36:26
Postat av: Denise

Evve: Och jag saknar dig, massor <3



Lina: Hej, vad kul! Man kan bestämma själv hur länge man vill gå i skolan här, det beror helt på vad du har för mål med din utbildning. Vissa väljer att bara åka en termin för att komma bort och testa på något nytt, medan andra satsar på en bachelor eller master och ska plugga i fyra-fem år. På Santa Monica College pluggar man vanligtvis i två år, och därefter gör man en transfer till ett annat college och fortsätter sin utbildning. Jag har dock bestämt mig för att plugga här i två år, endast två år på SMC - alltså ingen transfer. Jag pluggar enbart fashionkurser då det gynnar mig när jag kommer hem och ska skaffa jobb inom branschen.



Ang. lägenhet är det jättelätt att hitta här. Det finns alltid massa lägenheter till uthyrning och har man tur kan man fixa det på bara en dag. Jag rekommenderar inte att fixa något hemifrån, utan ta tag i det här på plats så att man får titta på lägenheten, och framförallt läget. Vad kul att du vill hit, du kommer inte ångra dig. Om du ska gå i skolan börjar höstterminen i slutet av augusti, så man kan börja med ansökningsprocessen redan nu. Lycka till!

2011-02-14 @ 20:25:30
URL: http://dstark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0