DOMINICAN REPUBLIC

Bokat och klart! Spring Break kommer att spenderas i Karibien. En vecka i Punta Cana i Dominikanska Republiken på det här 4 stjärniga all-inclusive hotellet. Det blir semester kan jag lova. Jag dör lite vad fantastiskt det kommer bli. Och min 23-års natt? Den firas i Miami på hemvägen.
Nu ska jag sukta er lite:
Tänkte om ni ville veta...

Kommentarer
Postat av: Minela

Kan du inte berätta vad du använder för produkter till hy och hår? båda dina e så vackra :-)

2012-02-21 @ 11:18:48
Postat av: Sara

Vad hände med Hawaii? Inte för att jag inte är minst lika avundsjuk ändå ;)

2012-02-21 @ 11:46:16
URL: http://mindandheart.blogg.se/
Postat av: Minela

Hmm, jag tycker det känns lite "hybris" att inte svara på frågor i en blogg som förmodligen bara har ca 10 läsare om dagen.

2012-02-22 @ 17:12:33
Postat av: Denise

Kära Minela,



Som du kanske förstår så är jag student och lägger större delen av min tid på studierna. Att jag inte är inne på min blogg jämt kan du säkert avläsa av min ganska sporadiska uppdatering. Med andra ord har jag inte ens sett din kommentar förrän nu. Att du uppfattar det som "hybris" tycker jag är tråkigt. Att få många läsare är aldrig något jag har strävat efter, jag har drivit en stor blogg en gång i tiden men det var inget för mig. Jag har min stadiga skara läsare som jag trivs med. Jag bloggar för min familj och för mina vänner, men alla andra som trillar in här är självklart hjärtligt välkomna. Dålig energi är dock något jag bannlyser.



För att svara på din fråga, så får jag börja med att tacka för komplimangen. Mitt hår gör jag inte speciellt mycket med, jag är skonad med bra gener och en fantastisk frisör i familjen som alltid har tagit väl hand om mitt barr. Produktmässigt är Moroccan Oil en favorit som återfuktar bra och ger lyster. Hyn min är en riktig blandhy och periodare. Ibland torr, ibland fet, ibland fin ibland inte. Solen här i Cali gör min hy bättre. Jag trivs också med att ha lite färg. Annars är jag noga med återfuktning och använder dagcreme med spf. Jag gillar Neutrogenas hudvårdsserier och krämer. Annars är smink något jag lägger en ganska dyr slant på när jag väl handlar det. Jag gillar Kanebo och Bare Minerals. Som min käre mor lärt mig; "man har bara ett ansikte, ta hand om det". De visdomsorden hade jag att dela med mig av. Ta hand om dig!

2012-02-23 @ 06:18:06
URL: http://dstark.blogg.se/
Postat av: Denise

Och Sara, älskade vän! Vi insåg att Karibien var både najsare och billigare än Hawaii ;) Längtar tills ni kommer!

2012-02-23 @ 06:20:06
URL: http://dstark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0